Ota yhteyttä

Täyden palvelun toimitilat tehokkailla neliöillä

  • Visiossa keskeinen sijainti ja nopeat kulkuyhteydet kohtaavat hyvät palvelut sekä modernit, viihtyisät tilat. Monipuoliset, muunneltavat toimitilat ovat helposti muokattavissa organisaatiosi koolle ja työkulttuurille sopiviksi. Visioon voit toteuttaa esimerkiksi toimintalähtöisen työympäristön, jossa on tilaa keskittymistä vaativaan yksilötyöhön, tiimityöskentelyyn ja avoimeen vuorovaikutukseen. 

    Yritysten omia tiloja täydentävät edustavat ja viihtyisät yhteiskäyttöiset tilat, jotka sopivat lyhytaikaiseen työskentelyyn ja vapaamuotoisiin palavereihin. Talossa on lisäksi 120 hengen auditorio sekä vaikuttavat edustustilat isolla kattoterassilla, josta avautuu upeat näkymät Helsingin keskustan suuntaan.

    Vuonna 2009 valmistuneessa talossa on kuusi kerrosta ja pinta-alaa yhteensä 10 600 m². Tietoliikenneyhteydet ja talotekniikka ovat huippuluokkaa, ja pian valmistuva aurinkovoimala parantaa kiinteistön energiatehokkuutta entisestään. Modernit tilat ja tehokkaat neliöt saavat Visiossa seurakseen joustavasti räätälöitävän palvelukokonaisuuden, johon kuuluu muun muassa aulapalvelu, lounasravintola ja kokouspalvelut. Talossa on lisäksi oma pysäköintihalli sekä erinomaiset parkki- ja suihkutilat työmatkapyöräilijöille. 

    Tee työn ja arjen yhdistämisestä helppoa – tervetuloa Pasilan Visioon!

Vuokrattavat toimitilat

Toimisto 895 m2

Tehokas monitilatoimisto, jossa avotilaa ja erikokoisia tiimihuoneita.

Neliöt: 895 m2
Kerros: 2. kerros
Vapautuminen: Heti vapaa

Toimisto 830 m2

Avara monitilatoimisto Pasilan Vision 4. kerroksesta.

Neliöt: 830 m2
Kerros: 4. kerros

Toimisto 744 m2

Tehokas monitilatoimisto Pasilan Vision 3. kerroksessa

Neliöt: 744 m2
Kerros: 3. kerros
Vapautuminen: Heti vapaa

Toimisto 403 m2

Ensimmäisen kerroksen toimistotila, jossa avotilaa ja muutama toimistohuone.

Neliöt: 403 m2
Kerros: 1. kerros
Vapautuminen: Heti vapaa

Työhyvinvointia pitkällä tähtäimellä

Työntekijöiden tasapainoista ja sujuvaa arkea tukevat toimitilat ovat investointi tulevaisuuteen. Vastuullisena kiinteistön omistajana työeläkeyhtiö Elo luo edellytyksiä sille, että ihmiset pysyvät mukana työelämässä maailman muuttuessa. Visiossa optimaaliset työolosuhteet ja palautumista edistävät palvelut, kuten oma kuntosali sekä ravitsevaa ja terveellistä ruokaa tarjoava ravintola,  tukevat työhyvinvointia pitkällä tähtäimellä.

Hyvinvoinnin lisäksi Elo painottaa vastuullista kiinteistöliiketoimintaa, johon kuuluu mm. energiatehokkuuden parantaminen ja uusiutuvien energialähteiden käytön lisääminen, materiaalien kierrätys ja ympäristövaikutukset huomioiva kiinteistö- ja kaupunkikehittäminen. Vision hiilijalanjälkeä pienentävät esimerkiksi pian valmistuva aurinkovoimala sekä kotimaisen tuulivoiman käyttö.