Ota yhteyttä

Pasilan Vision erinomainen palvelutarjonta tukee liiketoimintaasi

 • Visiossa työskentelyäsi helpottaa huippuluokan palvelutarjonta. Ystävällinen ja ammattitaitoinen aulahenkilökuntamme huolehtii päivittäin siitä, että asiointi Visiossa on sujuvaa ja miellyttävää. Kokouksille ja tilaisuuksille löytyy kattava valikoima edustavia tiloja. Lounaan nautit Vision omassa ravintolasta, josta tilaat myös kokoustarjoilut kätevästi. Lämmintä parkkitilaa autoille ja pyörille on kaksikerroksisesta pysäköintihallista, jonka yhteydestä löytyvät myös suihkutilat.

  Eikä tässä vielä kaikki. Kävelymatkan päässä on koko Pasilan alueen palvelutarjonta. Juuri avatun Triplan myötä muun muassa ravintolavalikoima kasvaa nyt nopeasti.

 • Lounasravintola

  Ravintola Visio tarjoaa aamukahdeksasta alkaen sämpylöitä, croissantteja, raikkaita smoothieita ja tuoremehuja. Lounaalla valittavanasi on kotiruoka-, kasvisruoka-, crosskitchen- tai deli-salaattivaihtoehdot, ja lisäksi grillissä on tarjolla joka päivä pihviä ja hampurilaisia.

 • Kokouspalvelut

  Vision kokoustilat tarjoavat tyylikkäät ja tehokkaat puitteet palaverien, koulutusten ja tilaisuuksien järjestämiseen. Valittavanasi on yhdeksän eri kokoista ja tyylistä tilaa. Katutason120-paikkainen tila sopii ympäristöksi niin koulutuksille kuin cocktail-tilaisuuksillekin. Ylimmän kerroksen kokoustiloista on käynti upealle kattoterassille, josta avautuvat ainutlaatuiset näkymät yli Pasilan.

 • Autopaikat

  Autopaikkoja Visiossa on runsaasti. Rakennuksen kahdessa kellarikerroksessa on lämmintä parkkitilaa yli sadalle autolle ja suora kulkuyhteys hissillä toimistokerroksiin. Hallipaikkojen lisäksi vieraspysäköintiä varten on pihapaikkoja, ja lisää kapasiteettia löytyy Helsinki Hallin pysäköintihallista.

 • Pyöräparkki

  Pyöräparkki on lämpimässä kellarikerroksessa, josta löytyvät myös suihku- ja pukeutumistilat.

Monipuoliset ravintolapalvelut

Kokoustilat kaikkiin tarpeisiin

Lämmintä parkkitilaa

KAIKKI PALVELUT
SAMAN KATON ALLA