Vuokraa kokoustilat

Järjestä kokous tai koulutus Pasilan Visiossa

  • Pasilan Visiossa järjestät helposti palaverit, koulutukset, seminaarit sekä juhlat minä viikonpäivänä tahansa – myös iltaisin. Vuokrattavana on yhdeksän tilaa 7–220 hengelle.

    Katutason 120-paikkainen tila sopii ympäristöksi niin koulutuksille kuin cocktail-tilaisuuksillekin. Ylimmän kerroksen kokoustiloista on käynti upealle kattoterassille, josta avautuvat ainutlaatuiset näkymät yli Pasilan. Vision näyttävä ravintolatila muuntuu toiveidesi mukaan istuvaan tilaisuuteen aina 170 henkilölle tai cocktail-tilaisuuteen 200-300 henkilölle. Tilaisuuksiin saadaan niin buffet-pöytä kuin pöytiintarjoilukin. Kaikissa tiloissa on anniskeluoikeudet.

    Tilavaraukset hoitaa Compass Group Finland Oy ja tarjoiluista huolehtii ravintola Visio.

    Soita ja pyydä tarjous: 040-1725257 tai ota meihin yhteyttä sähköpostilla: visio@compass-group.fi

    Lue lisää Pasilan Vision kokoustiloista ja tarjoiluista.

Kokoustilat

Visiossa on yhdeksän tyylikästä kokoustilaa. Jokaisessa tilassa on modernit esitysvälineet: datatykki ja valkokangas tai pienemmissä tiloissa 46 tuumainen tv-näyttö, siirreltäviä fläppitauluja ja langaton verkkoyhteys.

Ylimmän kerroksen hulppeat edustustilat

Ylimmän kerroksen kokous- ja edustustilat muuntuvat 14 hengen kokoustilasta 30 hengen juhlaillallistilaksi tai vaikkapa 40 hengen tiimi-illanvieton pitopaikaksi. Avaralta kattoterassilta on ainutlaatuinen näkymä Pasilan yli. 

Pasilan Vision ravintolatilat

Pasila Vision ravintolatilat muuntuvat tilaisuutesi ja toiveidesi mukaan. Istuvaan tilaisuuteen saadaan jopa 170 asiakaspaikkaa ja cocktail-tilaisuuteen 200-300 henkilöä. Tarjoilemme annokset pöytiin tai voit valita buffet-pöydän. Kaikissa tiloissamme on anniskeluoikeudet. Ravintolassa on myös kolme 8 hengen kabinettia.

Telefunken

Aulakerroksen 120-paikkainen luokkahuone muuntuu kokous- ja koulutustilasta  helposti vaikkapa messutilaksi, tai cocktailtilaisuuden ympäristöksi.